Best Doctors, Clauza pentru afectiuni medicale grave

Best Doctors, Clauza pentru afectiuni medicale grave

Viata este o calatorie frumoasa, cu momente fericite alaturi de cei dragi, cu clipe unice de care iti vei aminti cu drag la batranete.
Uneori insa apar, pe neasteptate, situatii speciale pe care le poti depasi daca esti prevazator si alegi un partener de incredere.
Un diagnostic privitor la o afectiune medicala grava nu trebuie sa fie un obstacol de netrecut in viata ta.
Pentru astfel de situatii exista o solutie profesionista prin care ai acces la cei mai buni medici, la cel mai bun tratament, in strainatate: Clauza suplimentara pentru afectiuni medicale grave Best Doctors!

Ce afectiuni acopera Clauza Best Doctors?

Clauza suplimentara pentru afectiuni medicale grave Best Doctors iti ofera posibilitatea efectuarii celui mai bun tratament medical in strainatate in cazul urmatoarelor afectiuni si interventii:

 • Cancer
 • Interventie chirurgicala de by-pass coronarian
 • Interventie chirurgicala de înlocuire sau reparare a valvelor cardiace
 • Neurochirurgie
 • Transplant de organe de la donator viu
 • Transplant de maduva osoasa

Ce beneficii iti ofera Clauza Best Doctors?

Best Doctors este furnizor global de servicii medicale, punand la dispozitia celor 30 de milioane de membri din intreaga lume, serviciile medicale a 53,000 de medici experti in peste 450 de specialitati si subspecialitati.
Daca inchei o asigurare de viata la Allianz-Tiriac si atasezi Clauza suplimentara pentru afectiuni medicale grave Best Doctors, beneficiezi de tratament medical in strainatate, avand acoperite:

 • cheltuielile medicale necesare pentru tratamentul afectiunii medicale
 • cheltuielile cu deplasarea in strainatate (avion, tren etc)
 • cheltuielile cu cazarea (hotel de 3 sau 4 stele aflat in proximitatea spitalului sau a locatiei medicului care urmeaza sa efectueze tratamentul, pe o raza de 10 km)
 • cheltuielile pentru medicatie la intoarcerea in tara, pana la 50,000 €
 • cheltuielile de repatriere (in cazul decesului)

Sunt acoperite cheltuielile cu transportul si cazarea inclusiv pentru insotitorul tau!
Limitele sumelor asigurate pentru afectiunile medicale grave sunt de 1,000,000 € / an de asigurare sau de 2,000,000 € pe durata vietii.

Cum functioneaza Clauza Best Doctors?


InterConsultationTM Best Doctors (Consult Interdisciplinar)

Este primul pas, extrem de important, cunoscut si sub denumirea de “A doua opinie medicala”. Reprezinta un proces de confirmare a diagnosticului și stabilire a planului terapeutic optim, prin evaluarea dosarului tau medical de către o echipă de medici experți.

FindBestCare Best Doctors (Cel mai bun tratament)

Este etapa in care specialistii Best Doctors analizeaza si iti ofera, spre alegere, cele mai bune 3 planuri de tratament pentru afectiunea ta, in afara Romaniei.
FindBestCare reprezinta un serviciu complex de identificare a centrelor medicale adecvate, stabilire a programarilor si rezolvare a problemelor organizatorice in vederea spitalizarii si efectuarii tratamentului tau, de rezervare a mijloacelor de transport si cazare pentru tine si/sau insotitorul tau.
Toate procedurile, aranjamentele de calatorie, inclusiv transferurile vor fi facute din partea Best Doctors, in numele tau.
Daca doresti sa afli mai multe detalii despre aceasta clauza si despre modul in care o poti accesa pentru tine si familia ta, te rugam sa contactezi pe oricare din reprezentantii nostri de vanzare, in punctele de lucru Allianz-Tiriac.

Te sunam noi

Fie ca soliciti informatii sau stii deja ce vrei, apeleaza cu incredere la serviciile A,sigur!Te voi contacta in maxim 48 de ore pentru a discuta posibilitatile pe care le ai in alegerea asigurarii pe care o doresti.

Solicitarea ta fost trimisa!

Te vom contacta in cel mult 48 de ore.


← Inapoi