Asigurarea de viata Smart Plan

Asigurarea de viata Smart Plan

Zile linistite, fara griji financiare?
Poate parea un ideal sau poate fi o realitate pentru tine. Un venit suplimentar si esalonat sub forma de rente, pe o perioada de timp aleasa de tine, devine o realitate daca alegi un plan inteligent de investitie a banilor tai.
Smart Plan este asigurarea de viata unit linked prin care poti face investitii financiare pe termen scurt sau mediu. Alegand acest tip de asigurare, este important sa fii informat asupra functionarii programelor de investitii si sa urmaresti investitia ta, reflectata in numarul unitatilor din cont.

De ce sa alegi asigurarea de viata SMART PLAN?


Beneficii

Asigurarea Smart Plan iti permite sa beneficiezi de investitia ta sub forma de rente, asa cum doresti. Te poti bucura tu de aceste sume sau ele pot reprezenta un venit esalonat pentru copiii tai sau un ajutor financiar regulat pentru parintii tai. Este decizia ta cu ce frecventa se vor primi aceste rente si pe ce perioada de timp.

Investitii

Toata investitia incepe cu plata unei prime unice, daca ai disponibila o suma de bani, in euro sau lei.
Programul investitional in care sunt alocati banii tai are risc mediu, pentru a te proteja de eventuale fluctuatii severe de pret.
Pe parcursul investitiei, iti poti majora numarul de unitati, prin depunerea unor prime suplimentare de investitie.
Valoarea contului tau, precum si numarul de unitati al fiecarei rente viitoare, sunt informatii transparente pe care noi ti le punem la dispozitie pentru a lua cele mai bune decizii privind investitia ta.

Protectie Financiara

Poti incheia asigurarea Smart Plan pentru o durata de minim 5 ani, iar plata rentelor poate incepe cand doresti tu, peste cel putin 6 si cel mult 24 luni de la data intrarii in vigoare a politei.
In plus, cei dragi tie beneficiaza de protectie financiara in cazul producerii unui eveniment nefericit (decesul din boala sau accident a persoanei asigurate).

Te sunam noi

Fie ca soliciti informatii sau stii deja ce vrei, apeleaza cu incredere la serviciile A,sigur!Te voi contacta in maxim 48 de ore pentru a discuta posibilitatile pe care le ai in alegerea asigurarii pe care o doresti.

Solicitarea ta fost trimisa!

Te vom contacta in cel mult 48 de ore.


← Inapoi