Asigurarea de sanatate SanaPro

Asigurarea de sanatate SanaPro

Este o asigurare de sanatate flexibila si modulara, pe care o poti construi dupa nevoile tale.
Alege 1 din cele 3 variante ale Planului Ambulatoriu sau ale Planului Spitalizare la care poti adauga Clauza Suplimentara Preventie.

Planul Ambulatoriu

  • Analize de laborator
  • Consultatii de Specialitate
  • Explorari functionale
  • Servicii de Ambulanta
  • Imagistica medicala

Este disponibil in 3 variante de limita maxima de acoperire. Include servicii de spitalizare si interventii chirurgicale necesare ca urmare a unei boli sau a unui accident.
Este valabil atat in reteaua partenerilor medicali Allianz-Tiriac cat si in afara acesteia.

Clauza Suplimentara Preventie

Include servicii medicale de tip profilactic efectuate in scopul depistarii unor boli sau a factorilor de risc pentru aparitia anumitor boli.

Ce beneficii ai cu asigurarea de sanatate SanaPro?


Retea extinsa de clinici medicale

In reteaua de parteneri Allianz-Tiriac, vei beneficia de servicii medicale de calitate pentru o gama complexa de investigatii medicale, efectuate cu aparatura medicala performanta.
Cu asigurarea de sanatate SanaPro ai acces la peste 750 de centre medicale, clinici, cabinete medicale, servicii de ambulanta si spitale.

Decontare Directa a daunei

Prin sistemul de decontare directa nu platesti serviciile accesate in reteaua de clinici medicale partenere Allianz-Tiriac.

Te sunam noi

Fie ca soliciti informatii sau stii deja ce vrei, apeleaza cu incredere la serviciile A,sigur!Te voi contacta in maxim 48 de ore pentru a discuta posibilitatile pe care le ai in alegerea asigurarii pe care o doresti.

Solicitarea ta fost trimisa!

Te vom contacta in cel mult 48 de ore.


← Inapoi