Asigurare de locuinte | Armonia Plus

Asigurare de locuinte | Armonia Plus

Asigurarea Armonia Plus iti ofera protectie pentru foarte multe riscuri, dintre care amintim:

  • incendiu
  • furtul bunurilor din locuinta
  • inundatii provocate de spargerea tevilor
  • Explozii
  • riscuri catastrofice (cutremur, inundatii, prabusire si/sau alunecari de teren)

Ce beneficii ai cu asigurarea de locuinta Armonia Plus ?


Flexibilitate

Armonia Plus este asigurarea facultativa de locuinta pe care o poti configura in functie de nevoile si cerintele tale si poti adauga acele clauze suplimentare pe care le consideri necesare, pentru o protectie sporita. De asemenea, prima de asigurare poate fi platita integral, primind 10% reducere daca alegi aceasta varianta, sau in 2, 4, 10 sau chiar 12 rate, daca aceasta este optiunea ta.

Asistenta tehnica la domiciliu

La configurarea asigurarii tale de locuinta, daca alegi clauza Asistenta Tehnica de Urgenta la Domiciliu, ai un ajutor rapid pe care te poti baza pentru reparatiile necesare in situatiile de urgenta.
In acest sens, ai la dispozitie un Centru de apel de urgenta ce iti sta la dispozitie 24 de ore din 24, la numarul de telefon: 021.312.22.39.

Reducere

Primesti 10% reducere la plata integrala a primei de asigurare. Mai mult decat atat, daca detii sau achizitionezi o asigurare Casco si/sau RCA la Allianz-Tiriac, primesti inca o reducere de 5%.

Autoconstatare sau Plata rapida

Cu asigurarea de locuinta Armonia Plus, ai la indemana doua modalitati de solutionare rapida a daunelor:
Pentru acele daune estimate la o valoare mai mica sau egala cu 1500 ron, poti accesa Procedura de Autoconstatare a pagubelor. Asta presupune ca tu sa ne contactezi, sa ne trimiti cateva fotografii ale pagubelor produse, iar inspectorul constatator va derula pentru tine aceasta procedura de solutionare rapida a daunei. Plata despagubirii se va efectua in 2 zile lucratoare de la primirea acceptului tau pe oferta de despagubire
Pentru acele daune estimate la o valoare mai mica sau egala cu 2500 ron, poti accesa Procedura de plata rapida. In acest caz, rolul tau este sa ne contactezi pentru a notifica dauna iar un inspector constatator te va vizita pentru evaluarea daunei si iti va face pe loc o propunere de despagubire, conform celor constatate. In continuare, Allianz-Tiriac va efectua plata in maxim 3 zile lucratoare de la primirea acceptului tau.

Acoperire cheltuieli urgente

In cazul unei daune, la cererea ta, poti primi de la Allianz-Tiriac un avans de pana la 30% din despagubirea estimata, pentru a-ti acoperi cheltuielile urgente, iar restul banilor in 15 zile lucratoare de la depunerea documentatiei complete.

Te sunam noi

Fie ca soliciti informatii sau stii deja ce vrei, apeleaza cu incredere la serviciile A,sigur!Te voi contacta in maxim 48 de ore pentru a discuta posibilitatile pe care le ai in alegerea asigurarii pe care o doresti.

Solicitarea ta fost trimisa!

Te vom contacta in cel mult 48 de ore.


← Inapoi