Asigurarea accidente cetateni straini aflati temporar in Romania

Asigurarea accidente cetateni straini aflati temporar in Romania

Atunci cand ai invitati straini, fie ca sunt proprii tai oaspeti, fie ca sunt colaboratori profesionali, exista posibilitatea unui accident.
Dar, daca accidentele sunt, intotdeauna, evenimente inevitabile, cheltuielile medicale si formalitatile suplimentare ce trebuie indeplinite in aceste situatii sunt dificultati pe care le poti evita.

Beneficiile asigurarii de accidente pentru cetatenii straini aflati temprorar pe teritoriul Romaniei


Protectie financiara

Asigurarea de accidente a cetatenilor straini aflati temporar in Romania iti protejeaza oaspetii si pe tine de implicatiile financiare ale unor evenimente neplacute:

  • deces din accident
  • invaliditate permanenta din accident
  • imbolnavire subita

Flexibilitate

Aceasta asigurare de accidente este destinata cetatenilor straini ce se afla temporar pe teritoriul Romaniei, dar poate fi incheiata nu doar de catre acestia, ci si de catre persoanele juridice la a caror invitatie se afla aici.
Prima de asigurare este calculata in functie de suma asigurata, de perioada de sedere in Romania si de varsta persoanei asigurate.

Protectie financiara

  • intreaga suma asigurata, in caz de deces sau de invaliditate permanenta totala a asiguratului. Daca invaliditatea permanenta este partiala se plateste o parte din suma asigurata pentru invaliditate permanenta, corespunzator gradului de invaliditate permanenta stabilit de medic
  • cheltuieli medicale, in limita sumei inscrisa in polita
  • cheltuieli de repatriere in tara de origine a asiguratului, ca urmare a decesului acestuia asiguratului, in limita sumei inscrisa in polita.

Te sunam noi

Fie ca soliciti informatii sau stii deja ce vrei, apeleaza cu incredere la serviciile A,sigur!Te voi contacta in maxim 48 de ore pentru a discuta posibilitatile pe care le ai in alegerea asigurarii pe care o doresti.

Solicitarea ta fost trimisa!

Te vom contacta in cel mult 48 de ore.


← Inapoi