Asigurare CASCO Assist

Asigurare CASCO Assist

Cu masina poti deseori sa ai parte de surprize, iar acestea nu vin niciodata singure. Dimpotriva: vin cu emotii, palpitatii, batai de cap. Cu gandul la ele, am hotarat ca asigurarea auto Casco Assist e mai mult decat o asigurare si merita un nume mai apropiat de ce face ea cu adevarat. Asa ca ii spunem direct: Remediu garantat contra palpitatiilor cu gandul la situatii neprevazute la volan.

De ce sa alegi asigurarea auto CASCO Assist?


Flexibilitate in configurarea asigurarii

Vei fi mai linistit stiind ca masina ta e protejata pentru mai multe tipuri de riscuri. Remediul Casco Assist este flexibil si modular.
Astfel, iti poti alege singur riscurile pe care sa le acoperim - fie legate de tine, fie legate de masina sau de persoanele aflate in ea. Remediul actioneaza in functie de nevoile si de bugetul tau:

  • Riscuri indispensabile Avarii provocate de coliziune, zgariere, rasturnare, cadere a vehiculului, caderea unor corpuri pe vehicul mai putin avarii provocate de un tert asigurat RCA, Asistenta Rutiera,Asigurare Accidente Persoane
  • Riscuri Complementare Avarii provocate de un tert asigurat RCA, Calamitati naturale, incendiu, explozie, furt
  • Clauze suplimentare Vandalism, Patrunderea in locuri inundate, Circulatia in afara drumurilor publice, Service partener independent, Accidente persoane, suma asigurata extinsa, Asistenta rutiera (pachet Premium), Reparatii in regie proprie, Acoperirea jantelor si anvelopelor, Mentinerea clasei de bonus, Vehicul nou in caz de dauna totala, Vehicul electric, Daune majore, Actiunea animalelor

Te sunam noi

Fie ca soliciti informatii sau stii deja ce vrei, apeleaza cu incredere la serviciile A,sigur!Te voi contacta in maxim 48 de ore pentru a discuta posibilitatile pe care le ai in alegerea asigurarii pe care o doresti.

Solicitarea ta fost trimisa!

Te vom contacta in cel mult 48 de ore.


← Inapoi